• GSM: +385(0)98.9941.654
Naslovnica>Smještaj
Kuća Leonarda

Kuća Leonarda nalazi se na mirnoj lokaciji, samo 200 metara od pješčane plaže slanica i 500 metara od centra. Na prvom, odnosno drugom katu kuće nalaze se tri kompletno opremljena apartmana. Svaki apartman ima prostranu terasu s koje se pruža pogleld na more. U prizemlju kuće se nalazi tradicionalna konoba s natkrivenom vanjskom terasom i roštiljem (dostupno na zahtjev).

Kuća Ines

Kuća Ines nalazi se na mirnoj lokaciji, samo 200 metara od pješčane plaže slanica i 500 metara od centra. Na prvom, odnosno drugom katu kuće nalaze se dva kompletno opremljena apartmana. U dvorštu se nalazi velika natkrivena vanjska terasa i roštiljem (dostupno na zahtjev).

Kuća Blanša

Kuća u murteru s četiri apartmana, izdvojena je od uobičajene turističke buke, smještena je u blizini poznate murterske pješčane plaže Slanica (200m). Od centra Murtera udaljena je oko 500m, a od trgovine 150m. Ispred kuće se nalazi prostor za roštilj i parking površine 200 m2.

Mobilne kućice

U neposrednoj blizini pješčane plaže slanica i smao nekoliko metara od mora nalaze se uređene i klimatizirane mobilne kućice. Nudimo mogućnost najma mobilnih kuća tijekom godine. Sve kućice smještene su u neposrednoj blizini mora na uređenim parcelama. Svaka mobilna kućica ima vrt sa terasom, te nadstrešnicu. Namijenjene su za smještaj max. 4+1 dijete do 12 godina

Travel agency Murter Island Kornati National Park Croatia